Τέλος στις διημερεύσεις φαρμακείων από σήμερα

Tέλος στις διημερεύσεις των φαρμακείων από σήμερα Τετάρτη βάζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, διαμαρτυρόμενος για την αναρχία που επικρατεί στον χώρο με την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου…
 Η Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των 180 αντιπροσώπων και των προέδρων των Συλλόγων όλης της χώρας προ δύο εβδομάδων και προειδοποίησε για την παύση των διημερεύσεων... Τώρα όμως ήρθε και η ώρα!
 Όπως τονίζουν οι φαρμακοποιοί, το ανεξέλεγκτο ωράριο των φαρμακείων που δημιούργησε το διευρυμένο καθεστώς, έχει ως αποτέλεσμα να κυριαρχήσει σύγχυση που πλήττει τους πολίτες. Ο πρόεδρος του ΠΦΣ ζητεί μάλιστα το ωράριο να είναι προκαθορισμένο όπως ισχύει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
 Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, απαντώντας στην Βουλή σε Ερώτηση της βουλευτού Εύης Χριστοφιλοπούλου. παραδέχθηκε ότι το διευρυμένο ωράριο δεν βοήθησε τους πολίτες αλλά και τους ίδιους τους φαρμακοποιούς, σημειώνοντας, ότι Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε για τον λόγο αυτό, ετοιμάζεται να αναθεωρήσει την σχετική νομοθεσία.

διημερεύσεις φαρμακείων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget