Γιόρτασε το Μπάσκετ στο Τουρνουά 3χ3 του "Άρη" Θήβας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ 3x3 που διοργάνωσε για πρώτη φορά, ο Σύλλογος του “Άρη” Θήβας, για αγόρια και κορίτσια 5ης και 6ης δημοτικού. Περισσότερα από 180 παιδιά των δημοτικών της Θήβας και της ευρύτερης περιοχής, έδωσαν το παρών, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ “Ε. Χατζόπουλος. Το τουρνουά διήρκησε 3 ημέρες, από τη Δευτέρα 25 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου.
Σκοπός αυτής της μπασκετικής γιορτής, ήταν δημιουργικότητα, η συμμετοχή, η συνεργασία και η σύσφιξη φιλικών σχέσεων όλων όσων συμμετείχαν.
Όπως πάντα δεν έλειψαν οι καθιερωμένες απονομές μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες, σε κάθε κατηγορία, καθώς και στους νικητές του διαγωνισμού βολών. Τις απονομές έκαναν οι γονείς των συμμετεχόντων, που παρευρέθηκαν στο Τουρνουά για να χειροκροτήσουν και να καμαρώσουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.
Στο τέλος του Τουρνουά, οι υπεύθυνοι του Συλλόγου υποσχέθηκαν να καθιερώσουν αυτή τη διοργάνωση και δεσμεύτηκαν την ένταξη περισσότερων κατηγοριών, για την συμμετοχή μικρότερων και μεγαλύτερων μαθητών.
Ο πρόεδρος του “Άρη” Θήβας και το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστούν τον Δήμο της Θήβας για την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου, ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες σε ένα καθαρό και ασφαλή χώρο για τα παιδιά, τους γυμναστές των δημοτικών σχολείων, για την βοήθεια τους στην διαδικασία της διάδοσης της πρωτοβουλίας μας, καθώς και τους παίκτες τους εφηβικού - παιδικού τμήματος και τις παίκτριες του τμήματος νεανίδων - κορασίδων για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση του Τουρνουά.



μπάσκετ 3x3

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget