Τον Γιώργο Μάγκα τίμησε ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Λιβαδειάς

Ο «Μάγος του κλαρίνου» Γιώργος Μάγκας ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στο ετήσιο χορό του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Λιβαδειάς, που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή.
 Με το κλαρίνο, τη χαρακτηριστική αμφίεση του και συνοδευόμενος από τη σύντροφο του Τζούλη Τζινιέρη, με χιούμορ και συγκίνηση,  δέχθηκε την τιμητική διάκριση που του έγινε για τη μακρόχρονη προσφορά του στο δημοτικό τραγούδι.
 Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ανδρέας Κουτσούμπας,  πρόσφερε τιμής ένεκεν στο Γ.  Μάγκα το έμβλημα και το λάβαρο του Ομίλου  και στη Τζούλια  επίσης το λάβαρο του Ομίλου, αλλά και μια εικόνα της Παναγίας.
 Το λάβαρο του Ομίλου δόθηκε συμβολικά και στο δημοτικό σύμβουλο  Άρη Ρούσσαρη, που προλόγισε και στήριξε την τιμητική εκδήλωση και ο Γ. Μάγκας τον χαρακτήρισε ως «αδερφό».
 Χαιρετισμό απηύθυνε και η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, την οποία επίσης ευχαρίστησε ο Γ. Μάγκας για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκδηλώσεις του Πάσχα.
Το Δ.Σ  του Ομίλου με ανακοίνωση του ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι συνετέλεσαν με την παρουσία τους στην τεράστια επιτυχία του ετήσιου χορού και της πίτας του και ιδιαίτερα:
 Τον Α. Ρούσσαρη.
 Την Παραδοσιακή ορχήστρα  με τους Ηλία Πλαστήρα, Σταυρούλα Δαλιάνη, Δημήτρη Κωνσταντή, Βασίλη Αθανασιά και Διονύση Ζώη.
 Τα παιδιά του εφηβικού χορευτικού τμήματος με την δασκάλα τους  Αποστολίδου Χρύσα.
 Τους χορηγούς επικοινωνίας, ανάμεσα τους και ο ΣΕΙΡΙΟΣ FM,  τον Επιχειρηματικό κόσμο της Λιβαδειάς ,που με χαρά και γενναιοδωρία στήριξε την εκδήλωση του ετησίου χορού, με προσφορά δώρων, για την διενέργεια της λαχειοφόρου αγοράς.


Θήβα πολιτιστικά

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget