Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς - 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Η μαζική, μαχητική Γενική απεργία στις 4 Φλεβάρη έδειξε τη δύναμη που έχουν οι εργάτες, η φτωχομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι των λαϊκών στρωμάτων αν αποφασίσουν ενωμένοι να παλέψουν απέναντι στο κοινό εχθρό Κυβέρνηση - κεφάλαιο – ΕΕ.
Έγινε ένα μεγάλο βήμα για να μην φτάσει στη Βουλή το νομοσχέδιο έκτρωμα το οποίο ισοπεδώνει τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, διαλύει την κοινωνική ασφάλιση.
 Η επιτυχία της αποτελεί ουσιαστικό βήμα στη ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και παρακαταθήκη για τα επόμενα βήματα, για την κλιμάκωση του αγώνα μας. Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ έδειξε το μέγεθος της δύναμης που έχει η λαϊκή συμμαχία, πόσο μεγάλη αξία έχει η συγκρότηση και το δυνάμωμά της, με αιτήματα και συνθήματα ενάντια στο μαύρο μέτωπο όσων σήμερα πλουτίζουν σε βάρος μας.
 Συνεχίζουμε ενιαία, συντονισμένα, αγωνιστικά
 Με αισιοδοξία και μαχητικότητα μπορούμε να δυναμώσουμε την πάλη μας. Τις επόμενες ώρες και μέρες, κανένας να μην λείψει από αυτόν τον αγώνα. Μπορούμε ξεπερνώντας φόβους,, απογοητεύσεις και δισταγμούς οι εργαζόμενοι στο εμπόριο με τη σειρά μας να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι σε αυτόν τον αγώνα, τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις.
 Πλέον έχουμε πείρα και εμπειρία δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν. Η επίθεση που δεχόμαστε αφορά το σύνολο της ζωής μας. Το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό έρχεται να προστεθεί στους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους, στην επίθεση στους μισθούς, στο ωράριο, στις άθλιες συνθήκες εργασίας , την ανεργία. Οι χώροι δουλειάς έχουν γίνει κάτεργα, τα δικαιώματα μας καταστρατηγούνται συνεχώς στο βωμό της κερδοφορίας των μεγαλεμπόρων. Στόχος τους είναι να μειώσουνε ακόμα παραπέρα την τιμή της εργατικής μας δύναμης. Ανάπτυξη και κερδοφορία για το κεφάλαιο, φτώχια και ανέχεια για εμάς τους εργαζόμενους.
 ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
 Δεν είμαστε μόνοι, το μεγάλο όπλο μας είναι η συμμαχία εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, φτωχομεσαίας αγροτιάς, γυναικών και νεολαίας.
 Τα αιτήματα των αγροτών είναι δίκαια. Ο αγώνας τους είναι μια σκληρή αναμέτρηση ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε, των ελληνικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων. Ενάντια στη συνεχή φοροληστεία που τους θερίζει και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα.
 Ο αγώνας τους είναι και δικός μας και στόχο έχει να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο λαιμητόμος για το ασφαλιστικό.
 Είναι αγώνας κατά της ίδιας πολιτικής που ενισχύει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, που θέλει τους εργάτες και τους αγρότες στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας. Είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, που έχει στην ανέχεια τους εργαζόμενους με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτα στους ελευθεροεπαγγελματίες.
 Έχουμε τη δύναμη να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, εργάτες, αγρότες, φτωχά λαϊκά στρώματα ενωμένοι σαν μια γροθιά μπορούμε!
 Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας προετοιμαζόμαστε και ΑΠΑΝΤAΜΕ ΜΕ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή
 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
 Το Σάββατο 13 Φλεβάρη, 11π.μ. Ομόνοια
 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΠΕΙΟ 8.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ για συμμετοχή 6973311744
 ΕΡΓΑΤΕΣ – ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
 ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ

Θήβα,εργασία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget