Η Δημοτική Παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» στο πλευρό των κατοίκων της Τανάγρας

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου τα μέλη της Δημοτικής μας Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα στην πλατεία του χωριού και στην πορεία που ακολούθησε μέχρι τις εγκαταστάσεις της εταιρίας CINAR AE.

 Στους συγκεντρωμένους απευθύνθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» Λάζαρος Μαυράκης λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:
Ανοίγει η κεκρόπορτα για να επαναληφθεί η ιστορία των Οινοφύτων και στην ιστορική πόλη της Τανάγρας.
Πρέπει να σταματήσει εν τη γενέσει της η εγκατάσταση της εταιρίας CINAR AE που θα διαχειρίζεται επικίνδυνα απόβλητα, σε αγροτεμάχια χωρίς οποιαδήποτε Χωροταξική Οργάνωση και υποδομές, όπως ακριβώς συνέβη και με τις επιχειρήσεις που εγκαταστάθηκαν κυρίως στα Οινόφυτα, γύρω από τον ΑΣΩΠΟ.
Αυτές οι επιχειρήσεις να εγκαθίστανται μόνο σε οργανωμένες βιομηχανικές περιοχές όπως αυτή που έχει εξαγγελθεί για την εξυγίανση των Οινοφύτων από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Τέλος ο κ. Μαυράκης προσφέρθηκε για συνεργασία με την Επιτροπή Αγώνα, με στόχο να αναληφθεί από τον κ. Μπακογιάννη δημόσια δέσμευση για να αποτραπεί η καταστροφή μιας ακόμα περιοχής στη Στερεά Ελλάδα.

θηβα ταναγρα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget