Πόσα λεφτά «ρίξαμε» κυνηγώντας το τζακ-ποτ του τζόκερ

Τα νούμερα εντυπωσιακά: μπορεί να ζούμε σε συνθήκες κρίσης αλλά το δέλεαρ των αλλεπάλληλων τζόκερ είναι πλέον πολύ ισχυρό.Χθες για παράδειγμα, σημειώθηκε το 12ο διαδοχικό τζακ-ποτ. Επειδή όμως το «έπαθλο» είχε ήδη ανέβει στα ύψη, παίχτηκαν συνολικά 8,9 εκατομμύρια στήλες και δαπανήθηκαν 4,45 εκατ. ευρώ.
Μόνο για τη χθεσινή κλήρωση. Και χθες όμως είχαμε τζακ ποτ και πλέον το έπαθλο έχει ανέβει στα 7,4 εκατομμύρια ευρώ. Μπορείτε λοιπόν να αντιληφθείτε τι πρόκειται να συμβεί μέχρι την Κυριακή.
 Τα 8,9 εκατ. στήλες που παίχτηκαν χθες αποτελούν ρεκόρ τελευταίου τριμήνου. Εϊναι πολύ πιθανό όμως να καταρριφθεί καθώς όσο προστίθενται τζακ ποτ, τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον. Αναμφίβολα το ποσό των 7,4 εκατ. ευρώ λειτουργεί ως κράχτης. Άρα, μέχρι την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να καταγραφεί ενδεχομένως ένα ακόμη υψηλό έτους (άλλωστε ο αυξημένος φόρος δεν έχει επιβληθεί ακόμη).
 Βέβαια, το ρεκόρ της χρονιάς είναι πολύ μακρυά. Καταγράφηκε τον περασμένο Μάιο όταν παίχτηκαν 21,21 εκατομμύρια στήλες με τη δαπάνη να ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ. Τότε, σε ένα «θρυλικό» τζόκερ, το παιχνίδι είχε μοιράσει 9,525 εκατ. ευρώ.


http://www.newsnowgr.com/

θηβα-οικονομια

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget