Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Λιβαδειά, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν τόσο σε οικία «καβάτζα» που διατηρούσε ο ένας εκ των συλληφθέντων, όσο και στην οικία όπου διέμενε, ποσότητα ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών κ.α.

 Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν χθες (09-10-2015) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας 42 & 29 ετών αντίστοιχα.
 Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον ο 42χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον 42χρονο, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών και διαφόρων άλλων ανταλλαγμάτων, τις οποίες αποθηκεύει και αποκρύπτει σε οικία (καβάτζα), οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας ο κατηγορούμενος εντοπίσθηκε, πλησίον έτερης οικίας όπου διαμένει.
 Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς στις ανωτέρω οικίες, όπου εντός της οικίας «καβάτζα» εντοπίσθηκε και η 29χρονη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
 -(144,8) γραμμάρια ηρωίνης σε στερεά μορφή (βράχος), εντός (3) νάιλον συσκευασιών, επιμελώς κρυμμένες σε αυτοσχέδια κρύπτη στο προσκέφαλο κρεβατιού.
-(8,6) γραμμάρια ηρωίνης σε σκόνη, έτοιμη προς πώληση και χρήση.
-Το χρηματικό ποσό των (1.700) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
-(1) εργαλείο (κοφτάκι) για τη θραύση της ηρωίνης.
-(1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης.
-(1) πλαστική θήκη και (1) γεμιστήρα πιστολιού, η οποία περιείχε (6) φυσίγγια.
-(3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαφόρων τύπων ( tablets & laptop ).
Επιπλέον στη κατοχή του 42χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και ένα τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων.
 Το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget