Απίστευτο! Χρησιμοποιούσε μία ενεργή βόμβα σαν... βάζο για 30 ολόκληρα χρόνια

Η δημιουργικότητα θεωρείται ως ένα πολύ θετικό στοιχείο στην ζωή και στη συμπεριφορά ενός ανθρώπου. Πολλοί είναι αυτοί που σκαρφίζονται διάφορα πράγματα προκειμένου να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο, καινοτόμο ή απλά βολικό και φθηνό. Όπως η κυρία που απεικονίζεται παρακάτω, η οποία έφτιαξε έναβάζο από ένα παλιό αντικείμενο. Μέχρι εδώ όλα πάνε κατ' ευχήν.
Τί γίνεται, όμως, όταν το 30 χρόνων βάζο της αποδειχθεί πως είναι μία... ενεργή βόμβα;
Κι όμως αυτό συνέβη στη 45χρονη Κάθριν Ρόλινς από το Αθερστόουν της Μεγάλης Βρετανίας. Συγκεκριμένα, η ανυποψίαστη κυρία είχε βρεί το... βάζο στο προαύλιο του σχολείου της, όταν ήταν 15 ετών, πριν 30 ολόκληρα χρόνια, και όλη αυτή την περίοδο το είχε ως ένα ακόμη διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού της!
Η Ρόλινς συνειδητοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος να εκραγεί 30 χρόνια αργότερα όταν είδε ένα σχετικό ντοκιμαντέρ. Παρέδωσε την βόμβα στην αστυνομία, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ακόμη ενεργή! Αφαίρεσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό της και επέστρεψαν το περίβλημα στην 45χρονη. Η Ρόλινς, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε αμήχανα: «Η αστυνομία είπε ότι η βόμβα είχε τη δυνατότητα να σκοτώσει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε ακτίνα 20 μέτρων γύρω της και ότι θα μπορούσε να καταστρέψει το σπίτι».

http://thivarealnews.blogspot.com/ via http://www.alfavita.gr/

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget