Θήβα - Άμεση σύλληψη Πακιστανού μετά από διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης

Ο εντοπισμός του δράστη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεργασία με την ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή. Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι ο 28χρονος ενέχεται σε (3) περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν το τελευταίο τετράμηνο στην ανωτέρω περιοχή. 

Συνελήφθη άμεσα, χθες (31-08-2015) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ένας 28χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
 Ειδικότερα, χθες γύρω στις 11:30, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή 77χρονης ημεδαπής ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
 Αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το πορτοφόλι που είχε αφαιρέσει λίγο πριν, το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.
 Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 28χρονος το χρονικό διάστημα από 15-05 έως 27-08-2015, ενέχεται στη διάπραξη τριών (3) κλοπών στην ανωτέρω περιοχή και ειδικότερα:
     Κλοπή σε αποθήκη οικίας 47χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσε σωλήνες χαλκού αξίας (1.000) περίπου ευρώ.
    Κλοπή σε επιχείρηση αγοράς τροφίμων, όπου αφαίρεσε προϊόντα συνολικής αξίας (140) περίπου ευρώ.
     Κλοπή σε νηπιαγωγείο, όπου αφαίρεσε μία φωτογραφική μηχανή αξίας (100) περίπου ευρώ. Η φωτογραφική μηχανή, η οποία ανευρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην Διευθύντρια του νηπιαγωγείου.
 Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, το οποίο διενεργεί και το προανακριτικό έργο, προκειμένου διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του δράστη στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.
 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget