Σε τρομερή κατάσταση ο Σοϊλέδης - Αμύνεται, τρέχει και ανεβαίνει συνεχώς ο αριστερός μπακ της Ένωσης

Στην καλύτερη ποδοσφαιρική του φάση βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος καταφέρνει να είναι αρκετά επίπεδα πάνω από τους συμπαίκτες του και βοηθάει την ΑΕΚ στον αγώνα… δρόμου που κάνει στα πλέι οφ, ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να κλειδώσει το γρηγορότερο δυνατό την άνοδο και βαθμολογικά.

 Ο αριστερός μπακ της Ένωσης στέκεται στο ύψος του στην άμυνα, παράλληλα όμως προσπαθεί και βοηθάει την ομάδα και στην επίθεση, εκεί που δείχνει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα κατά την διάρκεια των πλέι οφ.
 Με τις ενέργειές του καταφέρνει να δημιουργεί ρήγματα στις άμυνες των αντίπαλων ομάδων και να βοηθάει τους συμπαίκτες του να προωθηθούν, ώστε να τους περάσει την μπάλα, αφού αυτοί έχουν γίνει επικίνδυνοι.
 Ακόμα ένα στοιχείο που μας αποκάλυψε ο Σοϊλέδης το τελευταίο διάστημα είναι τα καλά του στημένα. Εκτός από τον Αραβίδη και τον Μπαρμπόσα τις στημένες φάσεις αναλαμβάνει πλέον και ο αριστερός μπακ της Ένωσης, που δείχνει ότι έχει και καλό πόδι.
 Σε κάθε περίπτωση ο Σοϊλέδης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της ΑΕΚ στα πλέι οφ, καθώς όχι μόνο πιάνει καλές αποδόσεις, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται, να ξεχωρίζει και να βοηθάει την Ένωση να φτάσει στη νίκη εκεί που οι συμπαίκτες του δείχνουν να δυσκολεύονται.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget