Σκοτώνονται για την Ελλάδα η Μέρκελ με τον Σόιμπλε

Στα μαχαίρια βρίσκονται η Άνγκελ Μέρκελ με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με αφορμή την Ελλάδα, αφού η Άνγκελα Μέρκελ πιστεύει πως δεν μπορεί να υπάρξει Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς την Ελλάδα, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θέλει την Ελλάδα έξω από την Ευρωζώνη επειδή είναι φανατικός οπαδός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σύμφωνα με τις γερμανικές εφημερίδες, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε τσακώνονται καθημερινά για την Ελλάδα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Μέρκελ πετάει τον Σόιμπλε από το αναπηρικό καροτσάκι και τον κλωτσάει στα πλευρά, λέγοντάς του «ψόφα σκατόγερε που μου βρίζεις την Ελλάδα μου».
 Μέρκελ και Σόιμπλε σκοτώνονται επειδή ο ένας ρίχνει στον άλλον τις ευθύνες για την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, αφού πιστεύουν πως, αν δεν γινόταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα γινόταν πιο εύκολα ιδιοκτησία της Γερμανίας.
 «Σου το έλεγα, μωρή καριόλα, πως δεν πρέπει να πιέζεις τόσο πολύ τον Σαμαρά που ήταν φίλος μας» φέρεται να είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Άνγκελα Μέρκελ. «Εσύ, ρε σακάτη, γαμήθηκες πέντε χρόνια να κάνεις δηλώσεις κατά των Ελλήνων» απαντά, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Άνγκελα Μέρκελ.
 «Τι λες μωρή ψωλοτσακίστρα που ξεσκίστηκες από το 2010 να λες για τους τεμπέληδες Έλληνες και φέτος θυμήθηκες ξαφνικά πως δεν είναι σωστό να μιλάμε με στερεότυπα» επανέρχεται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και τα βρισίδια που εκτοξεύονται δεν έχουν τελειωμό.
 Η Άνγκελα Μέρκελ πιστεύει πως ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας θα μπορούσε να την ρίξει στην αγκαλιά της Ρωσίας, ενώ θα άνοιγε την όρεξη και άλλων ευρωπαϊκών χωρών για έξοδο από την Ευρωζώνη· ειδικά, αν η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη συνοδευτεί από άνθηση της ελληνικής οικονομίας, κάτι που θεωρείται βέβαιο αλλά δεν κάνει να το λέμε γιατί μπορεί να ξυπνήσουν οι ραγιάδες.
 Μέρκελ και Σόιμπλε είναι τρομοκρατημένοι από την άνοδο των αριστερών κομμάτων σε πολλές χώρες της Ευρώπης, αφού είναι βέβαιο πια πως σύντομα όλη η Ευρώπη θα γίνει κομμουνιστική, για να αντιμετωπίσει την καπιταλιστική και ιμπεριαλιστική Ρωσία.
 (Εγώ, πάντως, είμαι υπέρ του Σόιμπλε. Γουστάρω το Grexit γιατί έχω καιρό να βγω έξω. Από την άλλη, ελπίζω η ελληνική κυβέρνηση να μην πιστεύει πως η Μέρκελ είναι με την Ελλάδα και ο Σόιμπλε εχθρός, γιατί αυτά είναι για καθυστερημένους. Βέβαια, η κυβέρνηση έχει κάνει πίσω σχεδόν σε όλα, οπότε μάλλον πάμε για συμφωνία και νέο Μνημόνιο που θα τα πανηγυρίσουν αγκαλιά ο Τσίπρας με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Εγώ, πάντως, δεν θα πανηγυρίσω.)

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget