Επίθεση Μ. Καρχιμάκη σε Βενιζέλο από την Λιβαδειά

Επίθεση στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου, για την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου και την ενσωμάτωση του κόμματος στη ΝΔ, μέσω της συγκυβέρνησης των δύο κομμάτων, εξαπέλυσε το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Μιχάλης Καρχιμάκης από τη Λιβαδειά.

 Μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων, στο πλαίσιο της οργανωτικής ανασυγκρότησης του Κινήματος. Ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι «εάν δεν υπήρχε η ανατροπή Παπανδρέου και οι εκλογές γίνονταν κανονικά τον Οκτώβριο του 2013, η χώρα θα ήταν  σε άλλο επίπεδο». Σημείωσε δε ότι το Κίνημα δεν θα ήθελε να δει σήμερα μία νέα θεσμική ανατροπή νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης.
 Για τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι «οδηγήθηκε σ” αυτή με μαθηματικό τρόπο, από τη σημερινή ηγετική ομάδα του κόμματος και το Βαγγέλη Βενιζέλο, που δημιούργησε συνθήκες ενσωμάτωσης στη Δεξιά, κάτι που ο κόσμος της παράταξης δεν άντεξε». Για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές, ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι «η συμφωνία είναι εκ των ουκ άνευ, αφορά την επιβίωση της χώρας και των ανθρώπων της, ενώ η ρήξη δεν οδηγεί πουθενά».


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget