Φλαμπουράρης, Πάγκαλος, Κουίκ, Λιάνη, Κύρτσος σώθηκαν με τις 100 δόσεις!

Εκτός από επιχειρήσεις και επαγγελματίες, πολλά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής χρησιμοποίησαν την ελαστική ρύθμιση της αναπληρώτριας υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη, και εντάχθηκαν στις 100 δόσεις για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους. Ανάμεσά τους οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Τέρενς Κουίκ, Θεόδωρος Πάγκαλος, Γιώργος Κύρτσος αλλά και η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη.

 Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ο κ. Φλαμπουράρης πέντε μέρες μετά την ορκωμοσία του αποχώρησε από την τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος. Παράλληλα, ο ίδιος και οι πρώην συνεργάτες του εντάχθηκαν στη ρύθμιση των 100 δόσεων και απαλλάχθηκαν από έναν σημαντικό «πονοκέφαλο».
 Ο Τέρενς Κουίκ είχε προαναγγείλει ότι θα ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων προτού ακόμη ψηφιστεί, αποκαλύπτοντας τότε ότι ακόμη και το σπίτι του έχει δεσμευτεί από την Εφορία. «Έκανα μια δήλωση στις 5 Απριλίου ότι θα είμαι ο πρώτος που θα σπεύσω να κάνω τη ρύθμιση. Όταν άνοιξε η ρύθμιση ήμουν ο πρώτος που έσπευσα και την έκανα», δήλωσε στην εφημερίδα.
 Τον δρόμο της ρύθμισης ακολούθησε και ο Γιώργος Κύρτσος για χρέος 200.000 ευρώ της «City Press».
 Φοροοφειλέτης και όχι φοροφυγάς δηλώνει η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου η οποία με τη σειρά της μπήκε στη ρύθμιση του χρέους της. «Αυτές τις ώρες ο λογιστής μου είναι σε συνεννόηση με την Εφορία και μπαίνουμε κι εμείς στη ρύθμιση. Το ποσό που οφείλω ανέρχεται σε περίπου 400.000 ευρώ. Είναι κάτι δικαστικά επί εποχής Σημίτη, αυτά του ΣΔΟΕ, τα κυνηγητά που είχα στο παρελθόν».

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget