ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες
 Στον κλάδο έχουμε αποκτήσει συνολική πείρα. Ξέρουμε ότι στους χώρους δουλειάς ισχύει ο νόμος των μονοπωλίων.Η απληρωσιά, η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία, οι ατομικές συμβάσεις εργασίας, η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς είναι η καθημερινότητα μας.

 Όλα τα παραπάνω είναι ενδεικτικά για το τι κατάσταση επικρατεί στον κλάδο που έχει σχέση με την κατάργηση των ΣΣΕ και με τους 400 εφαρμοστικούς μνημονιακούς νόμους που έχουν ψηφίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις από το 2010 και που συνεχίζουν να ισχύουν και με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 Συνάδελφοι-συναδέλφισσες
 Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας, οργανωνόμαστε στο σωματείο μας και παλεύουμε για να εξασφαλίζουμε στις οικογένειες μας ευημερία, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, μισθούς και συντάξεις που να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια, να έχουμε πρόσβαση στην δωρεάν-δημόσια υγεία, δωρεάν μόρφωση για εμάς και τα παιδιά μας, οχτάωρο-πενθήμερο στην πράξη, νέες ΣΣΕ που θα ανακτούν τα δικαιώματα που μας πήραν όλα αυτά τα χρόνια.
 Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για την τάξη μας, που έρχεται σε ολική ρήξη και σύγκρουση με αυτό που ζούμε. Δύσκολος αλλά με προοπτική για να φτιάξουμε τον κόσμο που ονειρεύεται η εργατιά και που το αίμα της πότισε την μεγάλη υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης όλων των καταπιεσμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης που δεν πήγε, μα ούτε πρόκειται να πάει χαμένο.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget