Τίποτα πλέον δεν σταματά το χτίσιμο του σπιτιού της ΑΕΚ



Tο ΣτΕ δικαίωσε ομόφωνα την ΑΕΚ και πλέον έπεσε και το τελευταίο εμπόδιο για την ανέγερση της Αγια Σοφιάς. Μετά και από αυτή την εξέλιξη η Ένωση έχει στα χέρια της, με πανίσχυρο νόμο, τα επιπλέον 2,6 στρέμματα που χρειάζεται και φουλάρει τις μηχανές για να χτίσει το γήπεδο της στο οικόπεδο που της ανήκει.
Τελεσίδικα η ΑΕΚ έχει 29 στρέμματα και προχωρά. Η απόφαση του ΣτΕ ειναι οριστική. Το Συμβούλιο αποφάνθηκε πάνω σε όλες τις διατάξεις και κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει σε νέα προσφυγή. Η ΑΕΚ προχωρά τις διαδικασίες για να πάρει στα χέρια της την άδεια και από τη στιγμή που θα την εξασφαλίσει τότε μπαίνουν οι μπουλντόζες και ξεκινά το χτίσιμο. Οι εκλογές είχαν προκαλέσει μια καθυστέρηση την οποία η Ένωση εκμεταλλεύτηκε για να περιμένει την απόφαση του ΣτΕ και να είναι 100% κατοχυρωμένη. Η εξέλιξη αυτή τη δικαιώνει και πλέον περιμένει την έκδοση της άδειας. Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει αλλά αυτή αναμένεται να βγει μέσα στον Απρίλιο
. Στη συνέχεια η Ένωση ξεκινά την ανέγερση του γηπέδου. Ο Δήμος έχοντας πληροφορίες πιθανότατα για την απόφαση του ΣτΕ "έτρεξε" τα πράγματα ώστε να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (30/3) συνάντηση με την ΑΕΚ. Εκεί θα πάει χωρίς να έχει κανένα όπλο στα χέρια μια και το οικόπεδο ανήκει τελεσίδικα στην Ένωση. Κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει να χτίσει στο χώρο της το νέο της σπίτι. Ο μοναδικός τρόπος να μπει φρένο στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι η Κυβέρνηση, για κάποιο λόγο, να πάρει πάνω της το θέμα και να νομοθετήσει. Να καταργήσει με νέο νόμο των υπάρχων και στη συνέχεια να ψηφίσει και νόμο που δεν θα επιτρέπει στην ΑΕΚ να χτίσει. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που υπάρχει πλέον για να εμποδιστεί η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της και να σταματήσει μια τεράστια επένδυση.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget