ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ‏



 Την Δευτέρα 30 του Μάρτη, μετά από κάλεσμα της Γραμματείας Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα Λιβαδειάς του ΟΑΕΔ. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, της Επιτροπής Αγώνα των Οικοδόμων, της Σ.Ε.Α. Συνταξιουχικών Σωματείων και του Συλλόγου Γυναικών (παράρτημα της ΟΓΕ).

 Αντιπροσωπεία, των παραπάνω φορέων, συναντήθηκε με την Διευθύντρια του υποκαταστήματος και της παρέδωσε το παρακάτω διεκδικητικό πλαίσιο αιτημάτων :
 -      Έκτακτο βοήθημα 1.000 ευρώ σε όλους τους ανέργους για το Πάσχα.
 -      Επίδομα ανεργίας 600 ευρώ το μήνα, για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλη την περίοδο της ανεργίας.
 -      Πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ανέργους και τις οικογένειές τους, με θεώρηση των ασφαλιστικών βιβλιαρίων χωρίς προϋποθέσεις.
 -      Μείωση 50% των τιμολογίων ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑ, για τους άνεργους και σε όσους δεν πληρώθηκαν δεδουλευμένα με ταυτόχρονη απαγόρευση διακοπής της σύνδεσης. Πάγωμα πληρωμής για όσο διάστημα αδυνατούν να πληρώσουν.
 -      Άμεσα μαζικές προσλήψεις στους τομείς Υγείας, Πρόνοιας, Εκπαίδευσης και σε άλλα έργα κοινωνικών υποδομών για μείωση της ανεργίας και κάλυψη των κενών που υπάρχουν, σε θέσεις εργασίας μόνιμης, πλήρους εργασίας.
 -      Να επιστραφούν τα κλεμμένα
 2.   Στο σχεδιασμό δράσης της Γραμματείας Λιβαδειάς του ΠΑΜΕ, εντάσσεται
 ·         η κινητοποίηση την Τετάρτη 1 Απρίλη στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου στις 9.οο το πρωί θα εμποδίσουμε την είσπραξη του εισητήριου των 5 ευρώ.
 ·         Η συμμετοχή στην συγκέντρωση των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Σωματείων της περιοχής που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς στις 11.οο το πρωί της ίδιας μέρας.
 ·         Η συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της 5ης Απρίλη, κατά της κατάργησης της Κυριακάτικης Αργίας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget