Ποιες γυναίκες είναι expert στο σεξ; Έρευνα



Όλα του γάμου δύσκολα φαίνεται ότι είναι το σεξ ακόμη και για τους παντρεμένους. Ιδιαίτερα αν μετρούν πολλά χρόνια έγγαμου βίου  τότε το σεξ  γίνεται άτονο και βαρετό. Ωστόσο  νεότερη επιστημονική έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά αφού ανακάλυψε πότε αλλά και σε ποια φάση της ζωής τους οι γυναίκες είναι expert στο σεξ.

Συγκεκριμένα έρευνα Βρετανών έδειξε  ότι η πιο ερωτική περίοδος της γυναίκας είναι όταν κλείνει τα 40 της χρόνια ενώ στην περίπτωση που είναι και παντρεμένη τότε ο ερωτισμός της χτυπά κόκκινο.
Όπως προκύπτει από την  ίδια έρευνα που  δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Telegraph.
 το 81% των γυναικών που συμμετείχε στην έρευνα  δήλωσε ότι ναι μεν στα 20 το σεξ είναι πιο περιπετειώδης αλλά δεν δίστασαν να παραδεχθούν ότι νιώθουν περισσότερο ερωτική αυτοπεποίθηση όταν μπαίνουν στα 40.
 Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα ομολόγησαν ότι έχουν  καλύτερη ερωτική ζωή όταν τα παιδιά ενηλικιώνονται και φεύγουν από το σπίτι για σπουδές.
 Ενδεικτικό είναι ότι το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι δηλώνει ότι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές από την περίοδο που ζούσαν με τα παιδιά.
 Αντίθετα, το 91% με απογόνους κάτω των δέκα χρόνων υποστηρίζουν πως η σεξουαλική ζωή τους είναι στα τάρταρα αφού δεν λόγου χρόνου το τελευταίο που θα ήθελαν ήταν να έχουν μια ερωτική βραδιά με το σύντροφό τους.
 Ο επικεφαλής της έρευνας Nicola Down, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα  ανέφερε πως είναι λυπηρό το γεγονός ότι 8 στις 10 γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για μεσήλικες όταν στην πραγματικότητα απολαμβάνουν το σεξ.
 Καταλήγοντας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η πραγματική σεξουαλική περιπέτεια για τις γυναίκες ξεκινά όταν τα παιδιά φύγουν από το σπίτι αφού τότε το ασθενές φύλο  αποκτά αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Μάλιστα,  δείχνουν να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από ότι στο παρελθόν.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget