Την τρίτη θέση διεκδικούν στη Βοιωτία οι ΑΝΕΛ σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ



Τη βεβαιότητα ότι  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  θα συμμετέχουν στην επόμενη βουλή πετυχαίνοντας  τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών, εξέφρασε από τη Λιβαδειά ο  επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος  Τέρενς Κουίκ.
 «Πορευόμαστε όχι απλώς με αισιοδοξία αλλά με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα έχουμε τα ίδια ποσοστά του καλοκαιριού του 2012 και σε αυτές τις εκλογές με την πολύ σύντομη προεκλογική περίοδο που γίνονται όμως κάτω από ένα καθεστώς πολιτικής αθλιότητας»,
τόνισε ο κ. Κουίκ αναφερόμενος στο «τελευταίο σποτάκι του κόμματος Σαμαρά» χαρακτηρίζοντάς το «ντροπή για την πολιτική» και εξηγώντας παράλληλα γιατί το λέει κόμμα Σαμαρά και όχι Ν.Δ.
 «Εγώ ντρέπομαι να πω οτι αυτό είναι το κόμμα της Ν.Δ. που άφησε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής με υποθήκες και αξίες, είναι το μόρφωμα Σαμαρά», είπε χαρακτηριστικά.
 Και συμπλήρωσε «Έχει μετατραπεί ο απερχόμενος πρωθυπουργός σε Φρέντυ Κρούγκερ, Παρασκευή και 13″, ή «Ο δρόμος με τις λεύκες», αλλά δεν μπορεί όμως να συνεχιστεί η τρομοκράτηση του ελληνικού λαού με τον τρόπο που το κάνει ο κ. Σαμαράς και να μην  υπάρχει μια παρέμβαση της δικαιοσύνης και του εισαγγελέα. Μάλλον οι «παναθηναϊκάκιδες» κάνουν επιλεκτικές παρεμβάσεις στο τι πρέπει να πιάνει στα χέρια της η δικαιοσύνη και τι όχι και όταν λέω παναθηναϊκάκιδες το λέω με πάρα πολύ σεβασμό στον ιστορικό σύλλογο αλλά αναφέρομαι στο γνωστό ψευδώνυμο».
 Ο Τ. Κουίκ ξεκαθάρισε οτι για τους ΑΝΕΛ δεν υπάρχουν πια διλλήματα το ποιος θα είναι ο πρώτος στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.
 «Πρώτο κόμμα και με διαφορά θα είναι ο ΣΥΡΙΑ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και με αποδείξεις γιατί περπατάμε μέσα στον κόσμο και βλέπουμε. Το θέμα είναι κοιτώντας τους ψηφοφόρους στα μάτια να εκτιμήσουν αν το θέλουν αυτοδύναμο και να κάνει οτι θέλει με τις συνιστώσες του ή αν πρέπει να υπάρχει κάποιος μέσα στη Βουλή, που να είναι πραγματικά δίπλα του, σφήνα, θεματοφύλακας, το αναγκαίο καλό, υπερασπιστής των αξιών που μάθαμε, με αυτές μεγαλώνουμε και με αυτές υφίσταται η Ελλάδα».
 Στη συνέχεια υπογράμμισε οτι οι ΑΝΕΛ είναι εκείνοι που μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο και κάλεσε τους πολίτες να τους εμπιστευτούν με την ψήφο τους.
 «Εμείς είμαστε εκείνοι που μπορούμε να παίξουμε αυτόν το ρόλο δίπλα σε ένα ΣΥΡΙΖΑ, να βάλουμε τις κόκκινες γραμμές, για τα εθνικά θέματα, για τα θέματα των σχέσεων κράτους και εκκλησίας, ορθοδοξίας, το μεταναστευτικό αλλά και για θέματα που έχουν να κάνουν με τον φορολογικό κώδικα και τη μείωση των συντελεστών φορολόγησης».
 Ο κ. Κουίκ αναφερόμενος στο ρόλο που καλούνται να παίξουν οι ΑΝΕΛ υπενθύμισε οτι «οι μικρότεροι σε μια κυβερνητική συμμαχία, παγκοσμίως είναι αυτοί που κλειδώνουν με τις δικές τους επιταγές τις προγραμματικές συμφωνίες και δηλώσεις, ένας Γκένσερ σχεδόν επί δύο δεκαετίες διοικούσε τη Γερμανία με το μικρό φιλελεύθερο κόμμα του 3%».
 Η άποψη των ΑΝΕΛ είναι πως «η Ελλάδα θα σταματήσει να είναι το υποκατάστημα της Μέρκελ στο νότιο της Ευρώπης επειδή κάποιοι το ήθελαν, βάζοντας υπογραφές εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας» και η εθνική κυριαρχία «θα ανακτηθεί από την επομένη μέρα με την λαϊκή εντολή και την κυβέρνηση εθνικής σωτήριας που θα προκύψει και θα εκλέξει επίσης έναν πρόεδρο δημοκρατίας ο οποίος θα σέβεται το σύνταγμα και δεν θα καταντήσει όπως ο Κάρολος Παπούλιας που το παραβίαζε με τις πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου».
 Καταλήγοντας εξέφρασε για ακόμα μια φορά την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα τω εκλογών τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο λέγοντας πως οι ΑΝ.ΕΛ θα είναι τρίτο κόμμα στη Βοιωτία και θα καταλάβουν την τρίτη έδρα».


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget