Άρης Σοϊλέδης: "Το κύπελλο είναι ένας στόχος μας"



Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ένας από τους στόχους της ΑΕΚ, όπως υποστήριξε στο Sport24 Radio 103,3 ο μέσος της Ένωσης, Άρης Σοϊλέδης, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό, στην αναμέτρηση της Ένωσης απέναντι στον Παναιγιάλειο.Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης:

 Για το πώς είναι μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε: "Είμαι μια χαρά, δόξα τον Θεό. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Ο τραυματισμός μου με ταλαιπώρησε από την προετοιμασία. Πήρα την ευκαιρία χθες από τον κόουτς. Όλα πήγαν καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς".
 Για τη φετινή ΑΕΚ: "Είναι τέτοια η νοοτροπία που μας έχουν περάσει οι άνθρωποι της ομάδας ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κανείς δε θα μας χαρίσει τίποτα. Όλοι παίζουν το 100% απέναντι μας. Όλοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ. Μας έχουν περάσει ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, όποιος κι αν είναι και να προσπαθούμε πάντα. Σε κάθε παιχνίδι παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς, για να μπούμε με την μεγαλύτερη διαφορά στα play off και φυσικά κοιτάμε και την πορεία μας στο Κύπελλο".
 Για το αν το Κύπελλο είναι στόχος της ΑΕΚ: "Το Κύπελλο είναι ένας στόχος για εμάς. Την Πέμπτη παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, την Κέρκυρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".
 Για το κλίμα στην ΑΕΚ: "Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Στην ομάδα είναι άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα. Εμείς δουλεύουμε για τους φιλάθλους μας και γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα".
 Για το αν σκέφτονται τη νέα σεζόν: "Σίγουρα σκεφτόμαστε τα πάντα και για του χρόνου. Πιστεύω πως πολλοί θα είμαστε. Ο αρχικός στόχος είναι πάμε την ΑΕΚ ψηλά, τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει. Ο κύριος Μελισσανίδης έχει δώσει μεγάλη έμφαση για να πάει η ομάδα ψηλά. Σίγουρα τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι μία πρόβα για το χρόνου και είναι πολύ δυνατά. Παλεύουμε για να φτάσουμε την ομάδα ψηλά".
 Για τα υπέρ και τα κατά της Ένωσης: "Χθες είδαμε κάποια στατιστικά με τον προπονητή που δείχνουν ότι έχουμε κατοχή στο 70%. Αυτό είναι το παιχνίδι μας. Ομάδες που έρχονται και κλείνονται στο ΟΑΚΑ δεν έχουν τύχη, γιατί το γήπεδο είναι μεγάλο και αυτό μας βοηθάει. Δυσκολευόμαστε σε γήπεδα που είναι μικρά και δεν είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος. Γιατί το παιχνίδι μας είναι κατοχή μπάλας και να παίζουμε γρήγορα".
 Για την παρουσία του κόσμου: "Ο κόσμος μας στηρίζει όπου και αν παίζουμε, είναι δίπλα μας".
 Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Πιστεύω ότι έχει αποδυναμωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Με την άνοδο της ομάδας μας και κάποιων άλλων, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω του".
 Για το φετινό Champions League: "Όπου πάει ο Μουρίνιο κάνει καλή ομάδα. Και φέτος τα έχει καταφέρει. Κοιτάω τον Αζάρ και τρελαίνομαι. Είναι πολύ πιθανό να το πάρει η Τσέλσι, αλλά βλέπω δυνατή και τη Ρεάλ. Δε θα ήθελα να βρω ποτέ μπροστά μου τον Μέσι".

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget