''Εμφύλιος'' μαίνεται στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία



Το έναυσμα για την έναρξη του «εμφύλιου» στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία αποτέλεσε η ανακοίνωση της Ν.Ε. και της Νεολαίας του κόμματος (που ζητούν επιστροφή στις αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και αλλαγή ηγεσίας) αφού άμεση ήταν η απάντηση μελών της Νομαρχιακής και πιο συγκεκριμένα του Αναπληρωτή Γραμματέα της Κώστα Βενιζέλου και τους μέλους Βενετίας Μπελιά..


 «Με έκπληξη διαβάζουμε ανακοίνωση που υπογράφεται από τη Ν.Ε. Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ στην οποία διατυπώνονται απόψεις για την οργανωτική πορεία του Κινήματος. Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ν.Ε. Βοιωτίας δε συνεδρίασε ποτέ ως όργανο και επομένως τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση απηχούν τις προσωπικές ανάγκες του Γραμματέα της Ν.Ε», αναφέρουν χαρακτηριστικά αφήνοντας αιχμές για τον Γιάννη Καστρίτη.

 Και συνεχίζουν αποδοκιμάζοντας έντονα «αυτές τις πρακτικές που καταστρατηγούν κάθε καταστατική ή ιδεολογική αρχή του Κινήματος και υπηρετούν τα διχαστικά σχέδια ορισμένων».

Σύμφωνα με τα δυο τοπικά στελέχη που υπεραμύνονται της σημερινής πολιτικής του κόμματος που συμμετέχει στην συγκυβέρνηση η οποία συνεχίζει να οδηγεί στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, το ΠΑΣΟΚ «ως δύναμη ευθύνης και ως εγγυητής της εθνικής σταθερότητας, αναλαμβάνοντας δυσβάστακτο πολιτικό κόστος υπηρετεί με συνέπεια τον εθνικό στόχο της ασφαλούς εξόδου της χώρας από την κρίση».

Τονίζουν επίσης οτι το ΠΑΣΟΚ διατηρώντας την οργανωτική του αυτονομία έχει αναλάβει «το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της μεγάλης Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης» και πως «η ενότητα υπηρετείται με πράξεις και όχι στα λόγια».

Και καταλήγουν: «Το ΠΑΣΟΚ ως βασικός πυλώνας της Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης αποτελεί τον εγγυητή της εθνικής σταθερότητας και τον εκφραστή των αρχών και των αξιών της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα. Η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη αποτελεί για μας την ιδεολογική πυξίδα της πορείας μας στο μέλλον».

Τώρα πως η διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη αποτελεί «την ιδεολογική πυξίδα της πορείας μας στο μέλλον», όταν η πολιτική του Βαγγέλη Βενιζέλου και της ηγεσίας του κόμματος μέχρι σήμερα εκφράζει και προωθεί τα ακριβώς αντίθετα είναι μάλλον αλλουνού Παπα… ευαγγέλιο.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget