Ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων



Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων για συγκέντρωση Τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στο Παλαιό Δημαρχείο Θήβας.

 Δεκάδες πολίτες, σύλλογοι, φορείς, σχολεία και επιχειρήσεις έδωσαν τρόφιμα για να ενισχύσουν το Παντοπωλείο και τους ωφελούμενους του, που έχουν πραγματική ανάγκη.
 Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο Παλαιό Δημαρχείο φανερώνει τη συσπείρωση της τοπικής κοινωνίας ενάντια στην φτώχεια και την οικονομική εξαθλίωση και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
 Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων καθώς επίσης το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό “Σταρ Κεντρικής Ελλάδας” και το “Ράδιο Θήβα 97,5”, για την ευγενική χορηγία επικοινωνίας της δράσης.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget