Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θήβας ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ.



Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ., από εργαζόμενους, άνεργους και φτωχά λαϊκά στρώματα της περιοχής. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ. στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας.

 Χαιρετισμό απηύθυνε από την ομάδα Θήβας της Ο.Γ.Ε. η Μαργαρίτη Γεωργία. Η κεντρική ομιλία παρουσιάστηκε από τον Καβάλο Γιώργο, πρόεδρο του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας Ν. Βοιωτίας ο «Σπάρτακος» και μέλος της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ. Στην ομιλία παρουσιάστηκαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής, ενώ αναδείχθηκαν και οι ευθύνες των δυνάμεων του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού για την κατάσταση που επικρατεί στο εργατικό κίνημα. Χαρακτηριστικά τονίστηκε πως: «Όσοι ισχυρίζονται με τα λόγια και τις θέσεις τους ότι μπορεί να υπάρχει κοινό συμφέρον ανάμεσα στο κεφάλαιο και τους εργαζόμενους είναι εχθροί του λαού, λένε ψέματα. Είναι κοροϊδία και απάτη να υποστηρίζει κάποιος ότι μπορεί οι βιομήχανοι, οι μεγαλέμποροι, οι μεγαλοξενοδόχοι, οι τραπεζίτες και εφοπλιστές να έχουν άθικτα τα κέρδη και τα συμφέροντα τους και παράλληλα οι εργαζόμενοι να ελπίζουν σε ανακούφιση και βελτίωση της ζωής τους».
 Τέλος, έγινε λόγος για την ανάγκη ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και για την ενωτική δράση εργατών, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, για την ενδυνάμωση της κοινωνικής συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια και την Ε.Ε.

Π.Α.ΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget