Απάντηση του Υπ. Εργασίας στον Γιάννη Σταθά σχετικά με τη στελέχωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θήβας



Απαντώντας στην 2746/19-9-2014 ερώτηση της Βουλής των Ελλήνων, η οποία κατατέθηκε στη Βουλή από το βουλευτή κ. Γιάννη Σταθά, σχετικά με τη στελέχωση του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θήβας, σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:οι μονάδες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ σε όλη την επικράτεια παρουσιάζουν προβλήματα λειτουργίας, τα οποία οφείλονται στο μεγάλο αριθμό αποχωρήσεων υπαλλήλων, λόγω συνταξιοδότησης.

 οι προσλήψεις προσωπικού στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ γίνονται μέσω ΑΣΕΠ. οι αναμενόμενοι
 διορισμοί, από παλαιότερες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ στα υποκαταστήματα του Ιδρύματος στο νομό Βοιωτίας, έχουν ως εξής
 α) Με την 8Κ/2ΟΟ8 προκήρυξη του ΑΣΕΠ διατέθηκαν προς διορισμό τέσσερις (4) επιτυχόντες στη Νομαρχία Βοιωτίας, εκ των οποίων, ένας τοποθετήθηκε στο Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θήβας και ο άλλος στο Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Λιβαδειάς ενώ οι άλλοι δύο δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους.
 β) Σε εφαρμογή των διατάξεων της παρΜ του άρθρου 20 του ν.421Ο/13 και της υπ.
 αριθμ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ.1Ι339/1944/21-2-2Ο14 υπουργικής απόφασης κατανομής προσωπικού με θέμα «Κατανομή προσωπικού στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ από τους επιτυχόντες της υπ. αριθμ.9ΚΙ2ΟΟ8 προκήρυξης» (ΦΕΚ 532/28-2-2014 τ. Β'), πρόκειται να επαναπροσληφθούν στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ -Ν. Βοιωτίας τρεις (3) επιτυχόντες της εν λόγω προκήρυξης. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με απόφαση του Α' Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΙΚΑ, οι τρεις (3) επιτυχόντες θα τοποθετηθούν σε μονάδες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (Ν. Βοιωτίας), προσδοκώντας ότι θα επέλθει σχετική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των μονάδων του Ιδρύματος στο νομό Βοιωτίας.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ


ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget