Θήβα - Συνελήφθη 57χρονος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης



Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- δενδρύλλια κάνναβης, καθώς και -165- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.Συνελήφθη, χθες (29-10-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης.

 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 57χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
     (2) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους (50) και (80) εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία καλλιεργούσε στον κήπο της οικίας του, καθώς και
    (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (165) γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένες σε παρακείμενη της οικίας υπόγεια αποθήκη.
 Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

καλλιέργεια κάνναβης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget