Δωρεάν Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Χαλκίδα και Θήβα!



Ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα «Εργατικά – Ασφαλιστικά» διοργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε Χαλκίδα και Θήβα. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν υποβάλει την Υπεύθυνη Δήλωση Λογιστών κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της υποβολής Δήλωσης Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 20/10/14, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 20/10/14, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
Στην Χαλκίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εμποροβ/κού Επιμελητηρίου Εύβοιας, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου και στην Θήβα, στην αίθουσα του Εμποροβ/κού Επιμελητηρίου Βοιωτίας την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014..

Τα σεμινάρια, που  είναι δωρεάν, θα έχουν διάρκεια 5 ώρες, εισηγητής θα είναι ο Πέτρος Ραπανάκης, και αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, Λ. Χαϊνά 75 Χαλκίδα, 2ος όροφος, μέχρι και την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 2221080710 (και FAX ), αλλά κατατίθενται και από τρίτο πρόσωπο, επίσης με FAX στο 2221080710 και με e-mail : cmichail@oe-e.gr

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget