Άνδρας έδεσε χειροπόδαρα την σύντροφο του και την έσυρε από την Ζαχάρω στην Πάτρα!



Στήλη άλατος έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών όταν είδαν έναν ηλικιωμένο άνδρα να σέρνει στον δρόμο μία δεμένη γυναίκα.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, ο 78χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έδεσε χειροπόδαρα και έσυρε την σύντροφο του επειδή προσπάθησε να τον κλέψει!
Μάλιστα, ανέφερε πως σκοπός του ήταν να την μεταφέρει από την Ζαχάρω στην Πάτρα για να μην μαθευτεί το περιστατικό στους κατοίκους της Ηλείας!
 Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 78χρονο που κατηγορείται για παράνομη αρπαγή και βία. Πάντως, η υπόθεση δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί καθώς η 56χρονη σύντροφος του δράστη κατήγγειλε πως την έδεσε χειροπόδαρα και την είχε μία ολόκληρη μέρα σε σπηλιά επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί και δεν ήθελε να σχετίζεται άλλο μαζί του.
 Οι αστυνομικοί του τμήματος Πάτρας ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Πύργο προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Το 56χρονο θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως επίσης και ο δράστης επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μόλις πάρει εξιτήριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πύργου.


έδεσε χειροπόδαρα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget