Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εντοπίσθηκε οπλισμός σε παλαιό κτίριο - αποθήκη και σε οικία 29χρονου στη Θήβα



Ο 29χρονος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, μετά από ένταλμα σύλληψης του 4ου Ανακριτή Αθηνών, κατηγορούμενος για ληστεία. Τόσο στην αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα», όσο και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο, αεροβόλο, (2) κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια, περούκα, κουκούλα τύπου full - face κ.α.

 Σημειώνεται ότι σε βάρος του 29χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία τον περασμένο Απρίλιο, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων
 Οπλισμός εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε, χθες (01-09-2014) το μεσημέρι, σε παλαιό κτίριο-αποθήκη και οικία 29χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Θήβας, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
 Σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος, από 20-08-2014 στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, μετά από ένταλμα σύλληψης του 4ου ειδικού Ανακριτή Αθηνών για ληστεία, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων.
 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν, στην παραπάνω περιοχή, παλαιό κτίριο – αποθήκη, το οποίο διαχειρίζεται αποκλειστικά ο 29χρονος.
 Όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα έρευνα ο δράστης το χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα», καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
     ένα (1) περίστροφο,
    δυο (2) πινακίδες κυκλοφορίας δίκυκλων μοτοσικλετών, εκ των οποίων η μία ανήκει σε μοτοσικλέτα που είχε δηλωθεί η κλοπή της, στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, την 21-10-2013,
    ξανθή περούκα με μακριά μαλλιά,
    μαύρη κουκούλα τύπου full - face , καθώς και
    μάλλινος σκούφος και μάλλινο γάντι
 Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου, ομοίως στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
     δυο (2) κυνηγετικά όπλα (καραμπίνα & δίκαννο),
    ένα (1) αεροβόλο όπλο,
    δέκα (10) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου,
    ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες,
    τριακόσια τριάντα έξι (336) δισκία και κάψουλες, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται και
    πέντε (5) αχρησιμοποίητες σύριγγες.
 Σημειώνεται ότι σε βάρος του 29χρονου είχε σχηματισθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, την 02-04-2014, δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.
 Συγκεκριμένα, είχαν εξιχνιασθεί έξι (6) περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες, τις οποίες ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, ενώ σε νομότυπη έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί τότε στην οικία του, είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων και τέσσερα (4) αρχαία νομίσματα, ανυπολόγιστης αξίας, που ανήκουν χρονολογικά στην Ελληνιστική Περίοδο

Τμήμα Ασφαλείας Θηβών

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget