Λουκέτο της Husqvarna Ελλάς ΑΕΒΕ στα Οινόφυτα!



Άλλη μια απώλεια πολυεθνικής εταιρείας μετράει η Ελλάδα μέσα στον καιρό της κρίσης. Πιο συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τις εργασίες της μετά από χρόνια στη χώρα μας η θυγατρική της σουηδικής εταιρείας εργαλείων κήπων, αλυσοπρίονων και μηχανημάτων εξωτερικού χώρου Husqvarna Ελλάς ΑΕΒΕ.
Η εταιρεία είχε ως έδρα της τα Οινόφυτα και παλιότερα το Κορωπί και ανέστειλε τη λειτουργία της από τα τέλη Ιουνίου λόγω της μεγάλης σύνδεσης της αγοράς της με την παραπαίουσα οικοδομική δραστηριότητα. Ας μην ξεχνάμε πως οι κήποι αποτέλεσαν παράλληλη με την οικοδομή δραστηριότητα η οποία πλέον γνωρίζει τη χειρότερη κρίση της μεταπολεμικά.
 Γενικός διευθυντής της εταιρείας ήταν από το 2010 ο κ. Βύρων Δελινιώτης ενώ την αντιπροσώπευση των προϊόντων του σουηδικού ομίλου έχει αναλάβει η ελληνική εταιρεία Π. Παπαδόπουλος.
 Η Husqvarna είναι Σουηδική Εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1689, και αποτελεί μια από τις παλαιότερες εταιρείες στον κόσμο. Κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή προϊόντων δασοκομίας, πάρκων και κήπων, καθώς και δισκοπριόνων για τον τομέα των οικοδομών και κατασκευών. Από το 1977 η Εταιρεία αποτελεί μέλος του Ομίλου Electrolux και είναι σήμερα η μεγαλύτερη Εταιρεία στα επαγγελματικά προϊόντα δασοκομίας, πάρκων και κήπων.


newmoney.gr

Husqvarna Ελλάς

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget