Ο κροκόδειλος της Κρήτης είναι χορτοφάγος !!!



Χορτοφάγος αποδεικνύεται ο κροκόδειλος της Κρήτης. Οι ειδικοί προσπάθησαν πολλές φορές να δελεάσουν τον κροκόδειλο της Κρήτης, βάζοντας δολώματα με κοτόπουλα, αλλά ο κροκόδειλος δεν ανταποκρίθηκε επειδή είναι χορτοφάγος και τρέφεται με βλίτα, σέσκουλα και τσουκνίδες.

 Οι ειδικοί ένιωσαν μεγάλη έκπληξη όταν διαπίστωσαν πως ο κροκόδειλος τρώει μόνο χόρτα, και τώρα σκέφτονται να του βάλουν για δόλωμα σανό.
 Σύμφωνα με Βρετανό καθηγητή Κροκοδειλολογίας που παρακολουθεί τις έρευνες για την σύλληψη του κροκόδειλου της Κρήτης, ο κροκόδειλος τρώει μόνο χόρτα, μετά από συμφωνία που έχει κάνει με τα άλλα ζώα.
 Όπως αναφέρει ο καθηγητής, όλα τα ζώα του πλανήτη έχουν αντιληφθεί πως κινδυνεύουν με αφανισμό εξαιτίας των ανθρώπων και της μόλυνσης του περιβάλλοντος, και έκαναν συμφωνία μεταξύ τους να μην τρώνε το ένα το άλλο, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.
 Αυτός είναι ο λόγος που ο κροκόδειλος δεν έφαγε τα κοτόπουλα που του έβαζαν για δόλωμα.
 Ο Βρετανός καθηγητής τόνισε πως το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί πως τα λιοντάρια στην Αφρική τρώνε μόνο ραδίκια και μπρόκολα, ενώ οι καρχαρίες τρέφονται με φύκια και πλαγκτόν.
 Αίσθηση έχει προκαλέσει και το γεγονός πως οι γάτες και οι σκύλοι δεν τρώνε το τελευταίο διάστημα τις τροφές που τους δίνουν οι ιδιοκτήτες τους αλλά προτιμούν να τρώνε τα τριαντάφυλλα, τις μπιγκόνιες και τις γλαδιόλες από τις γλάστρες.
 Η απόφαση των ζώων να μην τρώνε το ένα το άλλο -και να τρέφονται μόνο με χόρτα- αποτελεί μεγάλη απειλή για την παγκόσμια χλωρίδα, ενώ αναμένεται να πλημμυρίσει ο πλανήτης από πιθήκους, ιπποπόταμους, τίγρεις και ζέβρες.
 Η ειρήνη μεταξύ των ζώων έχει προβληματίσει τους ανθρώπους που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να σταματήσουν να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον -και χωρίς λόγο, αφού ο άνθρωπος δεν τρώει τον άνθρωπο που σκοτώνει-, για να αντιμετωπίσουν τα ζώα που φαίνονται αποφασισμένα.
 (Ωραίο σενάριο για ταινία θα ήταν μια παγκόσμια ειρήνη μεταξύ των ζώων -και η μετατροπή τους σε χορτοφάγα-, για να αντιμετωπίσουν τον αφανισμό τους από τους ανθρώπους. Ειδικά, αν τα ζώα αποφάσιζαν να βλέπουν τους ανθρώπους σαν χόρτα και να τους κατασπαράζουν.)


κροκόδειλος Κρήτης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget