«Μπαζώνουν» τα νέα μέτρα με αίμα και Μαζιώτη



Στην επικοινωνιακή αξιοποίηση της υπόθεσης του Νίκου Μαζιώτη επενδεύει πλέον η Ελληνική Αστυνομία, υπό τις υποδείξεις του Μεγάρου Μαξίμου και του Βασίλη Κικκίλια. Επιχειρώντας να συντηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα μεσούντος του θέρους και ενώ στη Βουλή κατατίθενται νομοσχέδια φωτιά για την εκπλήρωση προαπαιτούμενων κλιμάκια της αστυνομίας με συνοδεία ακόμα και...
ΜΑΤ εκτελούν "μυστικές" επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αναζητώντας κρησφύγετα και συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη.
 Οι επιχειρήσεις που θυμίζουν πλέον φαρσοκωμωδία καλύπτονται από κάμερες και φωτογράφους, λίγα μόνο 24ωρα μετά τη σύλληψη του διαβόητου τρομοκράτη -από δικό του λάθος στο κέντρο της Αθήνας-.
 Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση επιτυγχάνει να ελλάξει την ατζέντα των ημερών υποβιβάζοντας τα μείζονα ζητήματα της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ, της διαπραγμάτευσης με την τρόικα και προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό αίμα και τρομοκρατία.
 Από την ΕΛ.ΑΣ η ενημέρωση που δίδεται είναι ότι η Αντιτρομοκρατική αναζητά τη γιάφκα με τον οπλισμό, τους δύο υπαρχηγούς του Μαζιώτη, αλλά και τη σύζυγό του, Πόλα Ρούπα. Για το λόγο αυτό πάνοπλοι αστυνομικοί «χτενίζουν» Αττική, Φθιώτιδα και κεντρική Πελοπόννησο, σε έναν αγώνα δρόμου  για να τελειώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες την ιστορία «Επαναστατικός Αγώνας».
 Την ίδια ώρα, αξιωματικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή το διαμέρισμα της οδού Υψηλάντου στο Μαρούσι, για να εντοπίσουν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα.
 Σκοπός είναι να ταυτοποιηθούν, αν βρεθούν, νέα στοιχεία, που θα δείξουν ποιοι μπαινόβγαιναν στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου στο Μαρούσι και θα ανοίξουν νέα μονοπάτια στις έρευνες.
 Οι έφοδοι
 Από το απόγευμα της Παρασκευής, κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής με πάνοπλους αστυνομικούς κάνουν εφόδους σε:
 - Καλαμάτα, και συγκεκριμένα στο πατρικό της Πόλας Ρούπα, όπου έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους και προσήγαγαν τη μητέρα και την αδερφή της 45χρονης καταζητούμενης.
 - Φθιώτιδα, σε σπίτι που φέρεται να σχετίζεται με τον 35χρονο Γιώργο Π, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, ενώ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για την κλοπή αυτοκινήτου που είχε χρησιμοποιηθεί στην απαγωγή του βορειοελλαδίτη βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά.
 - Στην ευρύτερη περιοχή των Πατησίων, προκειμένου να εντοπίσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμέρισμα που ενδεχομένως κρύβει οπλισμό η οργάνωση.
 - Σε Μαραθώνα και Γραμματικό, όπου φέρεται να υπήρχε σπίτι, μέσα στο οποίο κατασκευάζονταν τα αυτοκίνητα-«βόμβες» σε χτυπήματα του Επαναστατικού Αγώνα.
 - Σε πόλεις της Πελοποννήσου, που φέρεται να αποτελούσαν τα εφαλτήρια για τις ληστείες της οργάνωσης.


νέα μέτρα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget