Η ΑΒ Βασιλόπουλος οργανώνει και χρηματοδοτεί 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας ανά τη χώρα



Η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί όλους τους κατοίκους της Θήβας να γίνουν κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη! Η ενέργεια της ΑΒ Βασιλόπουλος με τον τίτλο, «52 Εβδομάδες, 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα», που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αττική στις 30 Σεπτεμβρίου, εξαπλώνεται.

 Η ΑΒ Βασιλόπουλος οργανώνει και χρηματοδοτεί 52 δράσεις σίτισης και φροντίδας ανά τη χώρα, αποτελώντας έτσι τον πρώτο βασικό κρίκο αυτής της μεγάλης αλυσίδας. Με στόχο η προσπάθεια να γιγαντωθεί, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει τη δυνατότητα σε καταναλωτές, προμηθευτές, φίλους και συνεργάτες να γίνουν και οι ίδιοι κρίκοι αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλεγγύης ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θήβας.
 Και πως μπορεί να γίνει αυτό;
 * Επιλέγοντας τα «προϊόντα αλληλεγγύης» με την ειδική σήμανση, τα καθαρά έσοδα από την πώληση των οποίων θα ενισχύουν τον παραπάνω φορέα.
 * Αγοράζοντας τα προϊόντα μικρών και μεγάλων προμηθευτών που υποστηρίζουν την προσπάθεια της ΑΒ, διαθέτοντας ένα ποσό από τις πωλήσεις των προϊόντων τους.
 * Συγκεντρώνοντας τρόφιμα στα καταστήματα ΑΒ.
 «52 Εβδομάδες – 52 Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα».
 Συμμετέχουμε όλοι, γιατί όταν υπάρχει ανάγκη κανείς δεν περισσεύει!
 Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.ab.gr) και την σελίδα της ΑΒ στο facebook (/ab.vassilopoulos.sa)

ΑΒ Βασιλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget