Πόσο sex είναι αρκετό στο γάμο;



Μπορεί η ρουτίνα να  απονευρώνει το σεξ στο γάμο αλλά όσο περισσότερες ερωτικές συνευρέσεις έχει το ζευγάρι τόσο πιο ευτυχισμένοι είναι.
Οι παντρεμένοι όλου του κόσμου σχεδόν ομόφωνα συμφωνούν ότι το σεξ παίζει καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους. Διάφορες όμως καταστάσεις, κυρίως όταν υπάρχουν παιδιά,μειώνουν τη συχνότητα των ερωτικών επαφών αν και οι δυο σύντροφοι επιθυμούν περισσότερο σεξ στην συζυγική κλίνη.

Αναλυτικότερα έρευνα που πραγματοποίησε η “Married Sex Survey” σε πέντε χιλιάδες παντρεμένα ζευγάρια απέδειξε ότι το 96% των παντρεμένων ανδρών και το 90% των παντρεμένων γυναικών συμφωνούν πως το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους!
 Ωστόσο για τους περισσότερους παντρεμένους το σεξ είναι… προβλέψιμο (68% των ανδρών και 54% των γυναικών).
Η μόνη διαφορά είναι η ημέρα που θεωρείται κατάλληλη για σεξ αφού εξαρτάται πότε λείπουν τα παιδιά από το σπίτι!
 Μάλιστα ένα ποσοστό που αγγίζει το  80% των ανδρών και το 61% των γυναικών δήλωσαν από ευχαριστημένοι ως ευτυχισμένοι με το σεξ με τον (την) σύντροφό τους.
 Μόνο το 8% των ανδρών και το 22% των γυναικών απάντησε ότι βελτιώθηκε το σεξ με τον σύντροφο τους  από τη στιγμή που ήλθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Η ίδια μελέτη τεκμηρίωσε ότι οι γυναίκες είναι έτοιμες ανα πάσα στιγμή για να συνευρεθούν ερωτικά με τον έτερο ήμισυ. Το 35% των γυναικών δήλωσε έτοιμο να κάνει σεξ ανά πάσα στιγμή με τον σύζυγό του! Το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες είναι μόνο 11%.
 Οι γυναίκες ξεσηκώνονται ερωτικά όταν ακούν από τον σύντροφο τους ερωτικά λόγια ενώ οι άνδρες από τα ...εσώρουχα.
  Στο 44% των ζευγαριών ο άνδρας είναι αυτός που ζητάει σεξ και μόνο στο 7% την πρωτοβουλία έχει η γυναίκα. Στα μισά ζευγάρια, βέβαια, η πρωτοβουλία είναι μοιρασμένη.
 Το άγχος (49% στις γυναίκες και 37% στους άνδρες) και η εξάντληση (46% στις γυναίκες και 30% στους άνδρες) είναι οι κυριότερες αιτίες που τα ζευγάρια έχουν μειωμένη διάθεση για σεξ.
 Στην ερώτηση αν υπήρχε η δυνατότητα να απατήσετε το σύντροφό σας μία φορά, χωρίς καμία περίπτωση αυτός να το μάθει, ποιον θα επιλέγατε, το 21% των ανδρών προτίμησε μια διάσημη γυναίκα, αλλά το 39% των γυναικών προτίμησε έναν πρώην σύντροφό της!


http://www.iatropedia.com/

sex,γάμος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget