Προς υποψηφιότητα Δημήτρη Αγγέλου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από το ΠΑΣΟΚ



http://thivarealnews.blogspot.gr/p/sitemap-page.html
Κατεβαίνει τελικά το ΠΑΣΟΚ, όπως όλα δείχνουν, στις εκλογές για την ανάδειξη περιφερειάρχη στη Στερεά Ελλάδα! Ύστερα από πολλά σκαμπανεβάσματα – που είχαν απογοητεύσει τους ψηφοφόρους του – το ΠΑΣΟΚ και άλλες συνεργαζόμενες δυνάμεις του χώρου πρότειναν στον πρώην υποψήφιο βουλευτή Βοιωτίας, οικονομολόγο, κ. Δημήτρη Αγγέλου να αναλάβει επικεφαλής συνδυασμού και να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο.

 Η επιλογή αυτή έχει τη στήριξη των αρμοδίων για τις εκλογές στη Χαριλάου Τρικούπη κκ. Κ. Σκανδαλίδη και Φ. Χατζημιχάλη, ενώ και οι Νομαρχιακές Επιτροπές της περιοχής ήδη συνδράμουν στις βολιδοσκοπήσεις για το ψηφοδέλτιο. Ο κ. Αγγέλου, ως έχων θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει πολύ παλαιότερα κοινοτάρχης και στην ΤΕΔΚ, χαίρει εκτίμησης από τους ανθρώπους του χώρου της Αυτοδιοίκησης.
 Η «απώλεια» για το ΠΑΣΟΚ του νυν περιφερειάρχη κ. Κλέαρχου Περγαντά – κατήγγειλε τη συγκυβέρνηση – έφερε τα πάνω κάτω και οδήγησε σε εμπλοκή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενταχθούν 2-3 βασικοί συνεργάτες του (αντιπεριφερειάρχες κ.λπ.) στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη. Αυτό δε, σε συνάρτηση με το ότι δεν φάνηκε να είναι υποψήφιοι οι πρώην βουλευτές Μπατζελή και Τσώνης, έκανε πολλούς να μιλούν για άτυπη στήριξη του κ. Μπακογιάννη. Αυτό βέβαια δεν ήταν αλήθεια, καθώς η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας είχε ήδη καταγγείλει δημόσια τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχου – και μέλους του ΠΑΣΟΚ κυρίας Φανής Παπαθωμά στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη.
 Στη συνέχεια επιχειρήθηκε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ και τον υποψήφιό της κ. Χαϊνά, αλλά δεν φάνηκε να προχωράει, παρ’ όλο που, όπως λένε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν αξίωσαν κατ’ ανάγκην «ισότιμη» εκπροσώπηση. Το ενδεχόμενο αυτό, όπως και η απλή στήριξη του κ. Χαϊνά, είχε μείνει ανοιχτό, μέχρις ότου διεφάνη η λύση Αγγέλου.
 Αν ευοδωθεί η συγκρότηση ψηφοδελτίου – οι σχετικές διεργασίες γίνονται εντατικά – και ο συνδυασμός Αγγέλου τελικά πάρει μέρος στις εκλογές, θα υπάρξει και συσπείρωση των «πράσινων» ψηφοφόρων, αλλά και επαναπατρισμός μερίδας τους που είχε κινηθεί προς διάφορες κατευθύνσεις – τόσο προς τον Μπακογιάννη όσο και προς τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου.


http://agenda-news.gr/

ΠΑΣΟΚ,Δημήτρης Αγγέλου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget