Στ. Θεοδωράκης για Λαζόπουλο: Κάνει χοντροκομμένη προπαγάνδα



Ο ηθοποιός "δεν κάνει πια σάτιρα, κάνει προπαγάνδα, και μάλλον χοντροκομμένη". Με τη φράση αυτή ο Στσύρος Θεοδωράκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο με συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso. Ο ιδρυτής του Ποταμιού ρωτήθηκε αν θα ζητήσει εθνικές εκλογές εφόσον στις ευρωεκλογές επαληθευθούν κάποιες δημοσκοπήσεις που θέλουν Το Ποτάμι με διψήφιο ποσοστό, ο δημοσιογράφος απάντησε ότι αυτό θα ήταν ανεύθυνο.
"Ο κόσμος ψηφίζει για ευρωβουλευτές, δεν ψηφίζει για να ρίξει ή για να επιβραβεύσει την κυβέρνηση" πρόσθεσε αφήνοντας αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ.
 Όσον αφορά το ποιοι χρηματοδοτούν Το Ποτάμι, αναφέρει ότι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. "Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ" τονίζει.
 Για το Νίκο Δήμου και τις δηλώσεις του για το Άγιο Φως, ο κ. Θεοδωράκης επαναλαμβάνει ότι ξεκαθάρισε ότι ο συγγραφέας εκφράζει προσωπικές του απόψεις δεν είναι στέλεχος και δεν είναι εκπρόσωπος του Ποταμιού.
 "Τα μνημόνια τέλειωσαν. Και, τέλος πάντων, δεν μου αρέσει ο ρόλος του κακού μαθητή που ο γυμνασιάρχης τον βάζει τιμωρία. Οι ίδιοι οι Ελληνες θα πρέπει να κάνουν ένα εθνικό σχέδιο δράσης που θα βγάλει οριστικά από την κρίση" δηλώνει χαρακτηριστικά.
 Σημειώνεται ότι κατά τη συνέντευξή του ο κ. Θεοδωράκης δεν γνώριζε τις αιχμές που άφησε εναντίον του ο ηθοποιός, χωρίς πάντως να τον κατονομάζει.
 "Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της" δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λαζόπουλος σε επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύεται σήμερα Μεγάλο Σάββατο στην Αυγή, και με την οποία γνωστοποιεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος επικαλούμενος φόρτο εργασίας.
 "Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τον τόπο. Είναι όμως τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου" προσθέτει.


http://www.imerisia.gr/

Θεοδωράκης,Λαζόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget