Ένα μελωδικό ταξίδι σε διάφορα μουσικά είδη, με οδηγό μία νέα φωνή και ένα φρέσκο πρόγραμμα…



Αυτό μας προτείνει ο νέος τραγουδιστής Δημήτρης Νίκαινας και μας προσκαλεί το Σάββατο 23 Μαρτίου, στο Cosi cafe, στον Ορχομενό.Ένα πρόγραμμα, που κινείται σε όλα τα είδη της μουσικής, από γνωστά τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, μέχρι τον Βαλάντη και το Νότη Σφακιανάκη…Και όλα αυτά με μία νέα, μελωδική φωνή σαν αυτή του Δημήτρη Νίκαινα, που αν και μόλις 20 χρόνων έχει ήδη δώσει θετικά δείγματα «γραφής» στο χώρο της μουσικής……
Ο Δημήτρης Νίκαινας, γεννήθηκε το 1993 στη Λειβαδιά Βοιωτίας. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην μουσική, ενώ ήδη από την ηλικία των 9 χρόνων παρακολούθησε μαθήματα μπουζουκιού στο Τροφώνιο ωδείο.
Εκεί φάνηκαν και τα πρώτα θετικά σημάδια των φωνητικών του ικανοτήτων. Έτσι, αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στην φωνητική, στο ωδείο Modern Music Academy.
Το 2008, σε ηλικία μόλις 15 ετών έγινε μέλος του συγκροτήματος Greek Rock Project ως τραγουδιστής και πραγματοποίησε πάνω από 70 συναυλίες σε πολλές πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.
Το 2010 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου άρχισε και την solo καριέρα του, κινούμενος κυρίως στο έντεχνο, αλλά και στο λαϊκό τραγούδι.
Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι: Aντρέας Τρόκας, Αντίπερα όχθη, Dj George Boletis, Αλέξανδρος Θωμάς, Γρηρόρης Γκολφινόπουλος, Γιώργος Δασκαλάκης, Αναστάσης Κουλούρης και έχει εμφανιστεί σε μεγάλα κέντρα της Αθήνας.
Στις 23 Μαρτίου θα βρεθεί στον Ορχομενό, σε ένα Cosi cafe LIVE, για μία ιδιαίτερη βραδιά μελωδίας και διασκέδασης…
 
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 - Ο Δημήτρης Νίκαινας στο Cosi cafe LIVE
 
(Πλατεία Ηρώων Ορχομενός)

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget