Ο Εμπορικός Σύλλογος Θηβών Περι Σεμιναρίων ΟΑΕΔ.- ΛΑΕΚ1-25



Ο Εμπορικός Σύλλογος  Θηβών  σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ.  LOGIKA και  με τη  συμβολή  της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων  Νομών & Νήσων Αιγαίου  θα προβεί  άμεσα  στην υλοποίηση  προγραμμάτων  κατάρτισης  των εργαζομένων  σε Επιχειρήσεις Μέλη του , τα οποία  θα επιδοτηθούν από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ1-25 του ΟΑΕΔ . Στα προγράμματα  επαγγελματικής κατάρτισης  εντάσσονται  οι επιχειρήσεις  που επιθυμούν  να καταρτίσουν το προσωπικό τους , κατέβαλαν  στο ΙΚΑ   την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%) για τους  εργαζόμενους  της επιχείρησης  τους για το έτος 2012 , απασχολούν  από 1 έως 25 εργαζομένους  και δε λαμβάνουν χρηματοδότηση  από άλλο  φορέα  για το πρόγραμμα κατάρτισης  στο οποίο  θα συμμετέχουν.

 Η κατάρτιση  θα γίνει πάνω σε αντικείμενα με βάση  τις διαπιστωμένες ανάγκες του προσωπικού  των επιχειρήσεων .
 Η διάρκεια του κάθε προγράμματος θα είναι 40 ώρες και ο κάθε εργαζόμενος  που θα συμμετάσχει θα λάβει εκπαιδευτικό  επίδομα 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.
 Οι εργοδότες δεν έχουν καμία  οικονομική  επιβάρυνση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  καθημερινά  στα γραφεία του Συλλόγου  Κάδμου 28 τηλ & fax22620 27081

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget