Tι ζητάνε φέτος τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη;



Τα χιλιάδες γράμματα που φτάνουν στα ΕΛΤΑ απο τα παιδάκια είναι ξεκαρδιστικά και πολύ τρυφερά καθώς ζητάνε από τον Αγιο Βασίλη ότι μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν όμως και παιδιά που απλώς ζητούν δουλειά για τη μαμά και τον μπαμπά. Φέτος στα γράμματα θα απαντά ο αγαπημένος ηρωας του...
Ευγένιου Τριβιζά, ο γάτος Πις-Φις.
Κόντρα στη γενική κατάθλιψη και τη μιζέρια λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τα περισσότερα νοικοκυριά της χώρας, τα ΕΛΤΑ συνεχίζουν και αυτή τη χρονιά να απαντάνε στα γράμματα που στέλνουν τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους και λίγη απο τη...μαγεία των Χριστουγέννων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι έστειλαν γράμμα στον πιο αγαπημένο άγιο των παραμυθιών, της αγάπης και των δώρων περισσότερα από 100.000 παιδιά ενώ φέτος μόνο την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η αποστολή των γραμμάτων τα ΕΛΤΑ έλαβαν 7.000 γράμματα.

Συγκονιστικά όμως είναι και τα γράμματα που στέλνουν τα μεγαλύτερα παιδιά στον Άγιο Βασίλη. Οπως για παράδειγμα το γράμμα ενός άντρα που ζητά...δουλειά.


Πηγή:http://www.thebest.gr

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget