Λαμία - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που υπέστειλαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία



Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που υπέστειλαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό υποκαταστήματος τράπεζας στη Λαμία Φθιώτιδας
 Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών
Εξιχνιάσθηκε, σήμερα (21-12-2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η υπόθεση καταστροφής της Ελληνικής σημαίας από τον ιστό υποκαταστήματος τράπεζας, που έγινε πριν από είκοσι περίπου ημέρες, στη Λαμία Φθιώτιδας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Πρόκειται για τρεις (3) ημεδαπούς, ηλικίας 28, 24 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της προσβολής συμβόλου του Ελληνικού κράτους και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 Ειδικότερα την 02-12-2012 τα ξημερώματα, οι τρεις δράστες υπέστειλαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό υποκαταστήματος τράπεζας στο κέντρο της Λαμίας και την έκαψαν, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στην κάμερα ασφαλείας του υποκαταστήματος, η οποία εστίαζε στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών.
Από την συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των τριών δραστών.
 Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget